Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο

4 Μαθήματα

Marketing

Τεχνικές πωλήσεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκοπός του προγράμματος "Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων" είναι να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε άτομα τα οποία επιθυμούν να εξοικειωθούν με: τις βασικές τεχνικές του μάρκετινγκ, τα στάδια της έρευνας αγοράς, την χρησιμότητά της, καθώς και τον ορθό προγραμματισμό της συγκεκριμένης διαδικασίας, την εφαρμογή και υλοποίηση ενός σχεδίου Μάρκετινγκ, την μεθοδολογία εισαγωγής ενός προϊόντος σε μια τοπική ή ξένη αγορά, τις σύγχρονες μεθόδους του e-μάρκετινγκ, τις αποτελεσματικές τεχνικές προώθησης και πώλησης προϊόντων, τις λειτουργίες και τις στρατηγικές διαχείρισης των πωλήσεων, τα επιμέρους στάδια της πώλησης και τη σημασία του ρόλου του πωλητή σε καθένα από αυτά.

Marketing

Social media marketing τουριστικών καταλυμάτων

Το πρόγραμμα ξεκινά με μία εισαγωγή στις βασικές Αρχές του Μάρκετινγκ, το μείγμα Μάρκετινγκ, ανάλυση περιβάλλοντος και ανταγωνισμού και θα ακολουθεί η ανάλυση της συμπεριφοράς του Καταναλωτή εισαγωγή και η οργάνωση-σχεδιασμός μιας Έρευνας Μάρκετινγκ. Επίσης θα διερευνηθεί η επίδραση των Social Media ως ένα χρήσιμο εργαλείο στο σύγχρονο επιχειρείν.

Marketing

Online marketing τουριστικών καταλυμάτων

Σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατανόηση και χρήση των ηλεκτρονικών εργαλείων. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, που επιθυμούν να γνωρίζουν αλλά και να διαχειρίζονται μόνοι τους τα social media της επιχείρησης τους, καθώς και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα, με σκοπό την προβολή και προώθηση.

Marketing

Marketing και πωλήσεις

Το Marketing και οι πωλήσεις είναι λειτουργίες πολύ σημαντικές για την επιχείρηση. Η ειδικότητα κατασκευάζει το κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ και προσφέρει όλα τα εφόδια για να γίνεις περιζήτητο στέλεχος στο τμήμα πωλήσεων και Marketing. Συνδύασε ιδέες, γνώσεις, γνωριμίες και στρατηγική και ανέβασε το προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδό σου. Το πρόγραμμα συμβουλεύει τους μελλοντικούς Marketing Managers για την ιδανική προώθηση με στόχο την επίτευξη στόχων της επιχείρησης.