Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο

7 Μαθήματα

Τουριστικά

Διοίκηση τουριστικών μονάδων

Ο τουρισμός αναπτύσσεται ραγδαία στη Χαλκιδική αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Οι τουριστικές επιχειρήσεις πληθαίνουν και εξελίσσονται συνεχώς, αναζητώντας έμπειρο προσωπικό, κατατάσσοντας το επάγγελμα στα πιο δημοφιλή και κερδοφόρα. Οι απόφοιτοι του κλάδου συλλέγοντας τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τα μυστικά που απαιτούνται θα αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια των τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας.

Τουριστικά

Reception front office

Το τμήμα Υπάλληλος υποδοχής Reception Front Office είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εργαστούν ή εργάζονται ήδη σε Reception ξενοδοχείου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστείτε σε Reception είναι να γνωρίζετε πολύ καλά ξένες γλώσσες. Τα Αγγλικά θεωρούνται δεδομένα ενώ τα Γερμανικά και τα Ρώσικα είναι απαραίτητα πλέον και αυτά.

Τουριστικά

V.I.P. Security

Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται επικίνδυνα, όλο και περισσότερες εταιρίες εστιάζουν στον τομέα της ασφάλειας. Εάν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να εργαστείτε ως εξειδικευμένο στέλεχος ασφάλειας ,δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο.

Τουριστικά

Οροφοκομία

Στο χώρο της οροφοκομίας, το κυρίαρχο στοιχείο που θα κάνει κάποιον να ξεχωρίσει, είναι οι γνώσεις και οι ικανότητες του σε συνδυασμό με την άψογη επικοινωνία με τους πελάτες. Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν ένα δυνατό χαρτί που θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και παράλληλα θα θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Τουριστικά

Εξυπηρέτηση Πελατών – Διαχείριση Παραπόνων

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον εν λόγω κλάδο, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη επιτυχή λειτουργία του τμήματος πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας.

Τουριστικά

Εστιατορική τέχνη & διοίκηση

Οι κατάλληλες υπηρεσίες σερβιρίσματος εδεσμάτων και ποτών στους πελάτες, σε συνδυασμό με τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος διατηρούν και αυξάνουν την πελατεία των χώρων εστίασης και αναψυχής. Ο Ειδικός Εστιατορικής Τέχνης είναι ο απαραίτητος εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να οργανώσει το Εστιατόριο ή το Μπαρ σε όλα τα στάδια του από την ίδρυση του έως την λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες.

Τουριστικά

Security – Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α)

Το Millennium Eduication Centre στα Νέα Μουδανιά, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Κ.Δ.Β.Μ. 2), υλοποιεί On-Line Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τα πρότυπα του ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού.